top of page
IMG_7726.jpg

Hallo, ik ben Anneleen en stel me graag even voor. Al van kindsaf was ik gefascineerd door gezondheid, in het middelbaar besliste ik dan ook dat ik diëtiste wou worden. Voeding interesseerde me, ik wilde weten wat er exact gebeurde bij elke maaltijd, wat doen koolhydraten, vetten en eiwitten eigenlijk in je lichaam?

 

In 2015 studeerde ik af als diëtiste en heb ik ook meteen mijn praktijk opgestart in groepspraktijk 'De Hoeksteen' in Edegem. Ik merkte al snel dat mijn opleiding slechts een begin was van de kennis die ik wilde delen. Ik probeer me steeds bij te scholen, in 2020 rondde ik mijn opleiding orthomoleculaire therapie af, toen werd ik ook mama van Oliver en is mijn interesse voor voeding bij zuigelingen en jonge kindjes aangewakkerd. Ik verdiepte me in kindervoeding en begeleiding van mama's en kindjes tijdens de eerste 1000 dagen.

 

Ik koos specifiek voor die eerste duizend dagen omdat je tijdens deze periode een enorme impact kan maken. Vanaf conceptie (of al vanaf je zwangerschapswens) is jouw lichaam de thuishaven van je kleintje en hebben jouw keuzes al een grote invloed naar de toekomst toe. Ook borstvoeding en de eerste hapjes liggen me nauw aan het hart. Ik deel mijn kennis op een laagdrempelige manier aangevuld met handige worksheets zodat jouw mombrain altijd iets heeft om op terug te vallen. 

En vergis je niet, naast de begeleiding van kindjes, ben jij als mama ook meer dan welkom!

NOG EEN VRAAG
VOOR MIJ?

ANNELEEN

RECENSIES

Veronique

Ik klopte bij Anneleen aan toen ik heel slecht in mijn vel zat tijdens de zwangerschap. Ze heeft me doorheen deze tijd enorm goed gecoacht. Ik had me verwacht aan de standaard voedingsadviezen met een schema en that's it, maar bij haar gaat het veel verder. Ik kreeg van haar enorme mentale steun, ze legt alles tot in detail uit en kon ik via het traject zoveel bij haar terecht als ik wilde. Echt een dikke merci Anneleen!

IMG_7830 (1).jpg

Wie weet staat het antwoord 

HIER al tussen. Of vraag hier maar raak.

NOG EEN VRAAG
VOOR MIJ?

LET´S GET SOCIAL!

bottom of page