top of page
IMG_8552 (1).jpg

WORKSHOP

OPTIMALE 

VOEDING

Leer alles over de optimale voeding voor je kindje

Is je kindje tussen de 4 en 24 maanden en wil jij weten hoe je je kindje op vlak van voeding het beste wil geven? Dan is deze workshop voor jou!

Het opbouwen van een gezond voedingspatroon voor je kleintje kan als een hele uitdaging lijken.

Wanneer start je en ga je voor stukjes of papjes?

Wat heeft je kindje nodig op welke leeftijd?

Wat als je kindje absoluut niet mee wil eten aan tafel?

Wanneer stop je met melk geven?

Hoe kan je het lijfje van je kindje ondersteunen bij ziekte?

Wat als je kindje langdurig ziek is? Kan je met voeding dan een impact maken?

Na deze workshop heb je geen vraagtekens meer, je weet perfect hoe je aan de slag moet gaan en hoeft je geen zorgen te maken dat je kindje iets tekort zou komen.

Je leert hoe je je kindje optimaal kan ondersteunen op een praktische en haalbare manier.

Wat andere mama's ervan vonden

Wat kan je verwachten

To the point informatie - De workshop is op een logische manier opgebouwd met informatie waar je meteen mee aan de slag kan. 

Gedaan met twijfelen - Het allerbelangrijkste in jullie voedingsavontuur is dat jullie samen zonder twijfel of onzekerheden kunnen genieten van jullie momentjes aan tafel. 


Al je vragen worden beantwoord - Gedaan met het afschuimen van google om vervolgens 10 contradictorische antwoorden te krijgen. Alle informatie is evidence-based gebaseerd op de meest recente onderzoeken. Je leert niet enkel wat belangrijk is maar ook waarom.

Mombrain approved!
 - Geen saaie slides met eindeloos getetter, als mama is je tijd kostbaar en dat besef ik maar al te goed! Je ontvangt praktische informatie die ondersteunt word met filmpjes en afbeeldingen zodat je mombrain alles beter kan registreren ;).

Niet tevreden? Geld terug!
 - Ben je niet tevreden en heb je het gevoel dat je niets met deze informatie kan? Dan krijg je je geld tot 14 dagen na de workshop gewoon terug. 

IMG_7253 (1).jpg

Wie ben ik?

Hoi mama! Ik ben Anneleen, erkend dietiste, orthomoleculair therapeut en mama van Oliver. Ik startte Pril Leven op om ouders te ondersteunen vanaf de zwangerschapswens tot  je kindje 2 jaar is, dit worden ook wel de eerste 1000 dagen genoemd. 

Vanaf het prille begin kan je voor jezelf en voor je kindje een enorme impact maken, als je weet wat je doet natuurlijk. De basis van mijn begeleiding ligt bij voeding, beweging en alles rond stress. Deze 3 peilers zijn niet weg te denken als het gaat om gezondheid.

Tijdens mijn laatste opleiding besefte ik dat de standaard introductieschema's en adviezen niet meer van deze tijd zijn. Een groot deel van deze informatie is gebaseerd op achterhaalde wetenschap waarbij - ondertussen ook aangetoond - veel van de onderzoeken niet zo neutraal zijn onderzocht als je zou verwachten. 

Zelf ben ik dagelijks bezig met het interpreteren van wetenschappelijke informatie om deze vervolgens zo praktisch mogelijk uit te werken zodat jij er meteen mee aan de slag kan. 

Wat komt er aan bod

Hoe en wanneer start je met vaste voeding - Aan de hand van praktische voorbeeld leer jij de juiste signalen bij je kindje herkennen zodat je op het juiste moment kan starten. We overlopen kort de belangrijkste zaken over papjes en stukjes en ontvangt hierover een praktisch ebook.

De basis van een evenwichtig voedingspatroon - Iedereen kent de standaard introductieschema's, maar hoe up-to-date zijn deze eigenlijk? Leer zelf kritisch nadenken zodat je steeds de beste keuze kan maken. 

Optimaal ondersteunen van het microbioom en immuunsysteem 
- Ziekte is bij jonge kindjes niet weg te denken, maar langdurig hoesten, aanhoudende koorts, niet of enkel suiker willen eten zijn niet normaal. Leer hoe je met de juiste voeding kan investeren in de gezondheid van je kindje om het lijfje zo goed mogelijk te ondersteunen.

Handige worksheets - Aan de hand van praktische worksheets per maaltijd kan je in no time een maaltijd op tafel toveren voor het hele gezin!

30 uitgewerkte recepten - Uiteraard hoef je niet steeds op je eigen inspiratie terug te vallen, ik werkte speciaal voor jou verschillende recepten uit voor ontbijt, middag- en avondmaal. 


BONUS

Gids eerste hapjes - Je ontvangt de volledig uitgeschreven gids t.w.v. 39,95 volledig gratis bij de workshop.

Stel al je vragen 
- Kan je er niet live bij zijn of heb je nadien nog vragen? Dan mag je mij hier steeds over contacteren tijdens een gratis gesprek van 15 minuutjes.

Winkellijstje voor 14 dagen - Een handig inkooplijstje zodat je tot 14 dagen aan maaltijden kan klaarmaken.

Leuke merken - Ik deed in het verleden onderzoek naar de beste merken, je ontvangt hier een leuk overzicht - en misschien wel wat korting ;) - van.

IMG_7544 (1).jpg

WANNEER

Zaterdag 21 januari om 10u00

Kan je niet aanwezig zijn? Dan kijk je nadien gewoon via replay.

IMG_7830 (1).jpg

WAAR

Online

Je ontvangt een link enkele dagen voor de start.

IMG_7726.jpg

PRIJS

39,95 euro

Inclusief money back guarentee 

bottom of page